jueves, 21 de marzo de 2013

Fins els borbons, 38 dibuixants emPalmats

Molt bon dia frikis i frikes,

Fa uns dies vam penjar una vinyeta d'humor gràfic sobre el rei Joan Carles de Borbó i us avançava que aquella vinyeta formaria part d'un projecte amb altres dibuixants de   elwebnegre, doncs bé ja us puc avançar que aquell projecte ja té forma... es tracta d'un llibre  replet de vinyetes d'humor gràfic de 38 dibuixants fent referencia a la monarquia espanyola, a més del pròleg del guionista i periodista Jair Domínguez... El llibre es diu "Fins els Borbons, 38 dibuixants emPalmats" l'edita Angle Editorial i sortirà a la venta el proper 25 de març. La presentació oficial serà el proper 15 d’abril, a les 19.30 hores, a la llibreria Alibri de Barcelona. 

Ja us anirem informant de més detalls sobre aquest llibre que donarà molt que parlar, però de moment us deixem amb la portada que ja reflexa el to del llibre:


*********************************************



Muy buenos dias frikis y frikas,

Hace unos dias colgamos una viñeta de humor gráfico sobre el rey Juan Carles de Borbón y os avancé que aquella viñeta formaba parte de un proyecto con otros dibujantes de   elwebnegre, pues bien ya os puedo decir que ese proyecto tiene forma... se trata de un libro  repleto de viñetas de humor gráfico de 38 dibujantes haciendo referencia a la monarquía española, además del prologo del guionista y periodista Jair Domínguez... El libro se llama "Fins els Borbons, 38 dibuixants emPalmats" lo edita Angle Editorial y saldrá a la venta el próximo 25 de marzo. La presentación oficial será el próximo 15 de abril, a les 19.30 horas, en la librería Alibri de Barcelona. 

Os iremos informando de más detalles sobre este libro que dará mucho que hablar, pero de momento os dejamos con la portada que ya indican cual sera el tono del libro:



1 comentario: